Јована Тирнанић наследила је од мајке љубав према уметности и филму, те данас ради као филмски и телевизијски продуцент, а својевремено се опробала и у глуми кроз неколико мањих улога у филмовима "Турнеја" и "Како су ме украли Немци".

Међутим, Дара Џокић открила је да у њој нема доброг саговорника.

- Тежак је живот, није лак. Волим када причам са младим пријатељима, јер са ћерком не могу да разговарам, одмах ми каже да филозофирам. Увек кажем да не треба имати очекивања, јер стално очекујемо нешто: да будемо успешни, срећни, а то није обавезно. Колико год се трудили да будемо радни и вредни, ни то није гаранција. Човек мора да има дозу смирености, где ће рећи: "Живот јесте тежак, али је и чаробан" - рекла је Дара Џокић.

Фото: В. Данилов

 

 

- Тако се преплићемо у тој борби, али увек налазимо радост у неким малим тренуцима, што нам доноси добро у наредним данима. То је једно ткање које зависи од нас. Буди спреман и учини да ти дан буде леп од јутра. Мора човек да прихвати себе. Има ствари које себи замерам, чак и у том визуелном смислу, али шта ћу, то сам ја. Када прихватиш себе, онда заволиш себе и направиш најбоље од себе.

Фото: В. Данилов

 

 

- Није фраза, слажем се да жене треба да се негују, али се сећам када ми је моја мама као детету рекла: 'Јао Даро сине, ти си толико лепа када се смејеш и када си расположена, а тако си грозна када си намрштена и дрска.' И тачно је да лепота изнутра долази - закључила је глумица у емисији "Кец на једанаест".

Подсетимо, Богдан и Дара били су у браку 25 година. Он је од славне глумице био старији 14 година, а преминуо је 2009. године.

БОНУС ВИДЕО: