Uprkos boljoj igri u drugom poluvremenu, "orlovi" nisu uspeli da slome otpor Engleza i dođu do izjednačujućeg pogotka. 

Jedini strelac na ovoj utakmici bio je DŽud Belingem koji je matirao golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića u 13. minutu meča nakon centaršuta Bukajo Sake. 

Mladi Englez i as Real Madrida, koji važi za jednu od najvećih zvezda tima sa Ostrva, zahvaljujući ovom pogotku proglašen je za igrača utakmice.

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Iako ima nepunu 21 godinu, Belingem je već senzacija u svetu fudbala, predstavlja Englesku već četiri godine, a nedavno je s Realom prvi put osvojio Ligu šampiona.

DŽud važi i za miljenika devojaka, a britanski mediji nedavno su pisali da je njegovo srce osvojeno i da se očekuje da će ga devojka bodriti u Nemačkoj. Za sada nije poznato da li je bila na tribinama na meču protiv selekcije Srbije. 

Foto: Tanjug/AP

 

Prethodno je fudbaler povezivan s manekenkama Asantevom Čiti, a njegova nova ljubav je holandska lepotica Laura Selija Valk.

Ko je devojka DŽuda Belingema?

Nije poznato kako su se i kada Laura i DŽud upoznali, ali oni su počeli da prate jedno drugo na društvenoj mreži instagram u aprilu ove godine.

Ona je studirala na Univerzitetu primenjenih nauka na Amsterdamu, a nakon sticanja diplome je osnovala kompaniju koja se bavi konstaltingom i proizvodnjom internet sadržaja, a fokusirana je na firme u povoju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Na Instagramu ima oko pola miliona pratilaca i često deli sponzorisane objave, nastale u saradnji sa uspešnim brendovima.

Trenutno ima ugovor sa poznatom modeling agencijom iz Mančestera, a živi u Amsterdamu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Kako je pisao britanski The Sun, Laura je posetila fudbalera u Španiji, gde su išli na više romantičnih sastanaka.

- Laura svima priča o njhovoj vezi. Odsela je kod njega u Madridu proteklih nekoliko nedelja i zaljubljena je - rekao je nedavno izvor blizak manekenki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Lepotica iz Amsterdama je četiri godine starija od Belingema, a fudbaler je nedavno istakao da ne želi ništa ozbiljno u ovom trenutku i na pitanje fana na TikToku odgovorio da ne planira porodicu.

Kada ga je jedan navijač upitao želi li decu, rekao je:

- Ne, nije to za mene.

 

 

BONUS VIDEO:

(Glossy)