Упркос бољој игри у другом полувремену, "орлови" нису успели да сломе отпор Енглеза и дођу до изједначујућег поготка. 

Једини стрелац на овој утакмици био је Џуд Белингем који је матирао голмана репрезентације Србије Предрага Рајковића у 13. минуту меча након центаршута Букајо Саке. 

Млади Енглез и ас Реал Мадрида, који важи за једну од највећих звезда тима са Острва, захваљујући овом поготку проглашен је за играча утакмице.

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

Иако има непуну 21 годину, Белингем је већ сензација у свету фудбала, представља Енглеску већ четири године, а недавно је с Реалом први пут освојио Лигу шампиона.

Џуд важи и за миљеника девојака, а британски медији недавно су писали да је његово срце освојено и да се очекује да ће га девојка бодрити у Немачкој. За сада није познато да ли је била на трибинама на мечу против селекције Србије. 

Фото: Танјуг/АП

 

Претходно је фудбалер повезиван с манекенкама Асантевом Чити, а његова нова љубав је холандска лепотица Лаура Селија Валк.

Ко је девојка Џуда Белингема?

Није познато како су се и када Лаура и Џуд упознали, али они су почели да прате једно друго на друштвеној мрежи инстаграм у априлу ове године.

Она је студирала на Универзитету примењених наука на Амстердаму, а након стицања дипломе је основала компанију која се бави консталтингом и производњом интернет садржаја, а фокусирана је на фирме у повоју.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

На Инстаграму има око пола милиона пратилаца и често дели спонзорисане објаве, настале у сарадњи са успешним брендовима.

Тренутно има уговор са познатом моделинг агенцијом из Манчестера, а живи у Амстердаму.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Како је писао британски Тhe Sun, Лаура је посетила фудбалера у Шпанији, где су ишли на више романтичних састанака.

- Лаура свима прича о њховој вези. Одсела је код њега у Мадриду протеклих неколико недеља и заљубљена је - рекао је недавно извор близак манекенки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

 

Лепотица из Амстердама је четири године старија од Белингема, а фудбалер је недавно истакао да не жели ништа озбиљно у овом тренутку и на питање фана на ТикТоку одговорио да не планира породицу.

Када га је један навијач упитао жели ли децу, рекао је:

- Не, није то за мене.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

(Glossy)