Rezervni čuvar mreže reprezentacije Đorđe Petrović je postao otac!

NJegova supruga Đina se porodila, a srećni roditelji su dobili ćerku. Ime devojčice u ovom trenutku nije poznato.

Đorđe i Đina zajedno su već nekoliko godina, a upoznali su se još dok je talentovani čuvar mreže branio u Srbiji.

 

 

Đina je svog izabranika pratila praktično kroz čitavu karijeru, od nastupa u beogradskom timu, preko igranja u američkom MLS, pa sve do izuzetno visokog transfera teškog 16 miliona evra, kada je Petrović potpisao za engleski Čelsi.

Foto: Profimedia

 

Srpski čuvar mreže preselio se u Premijer ligu na početku prethodne sezone, a Englezima je odmah zapalo za oko da sa njim stiže i lepotica koju javnost u srbiji dobro poznaje. Svojevremeno je Đina bila "Miss Earth Serbia", a išla je i na takmičenje svetskih lepotica, piše Mondo.

 

 

- Vrlo sam zahvalna što ću ići na svetsko takmičenje na Filipine gde ću predstavljati svoju zemlju. To je nešto o čemu sam sanjala dugo vremena, ali nisam znala da će snovi postati realnost - rekla je tada.

 

Poziv u nacionalni tim za EURO došao je Petroviću kao kruna za uloženi trud.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u grupi C zajedno sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske. "Orlovi" će u četvrtak, 20. juna odigrati svoj drugi meč protiv Slovenije, dok će sa Danskom odmeriti snage pet dana kasnije. 

Fudbaleri Danske i Slovenije remizirali su u prvom kolu, odigravši 1:1. Posle kompletiranog prvog kola tabela u grupi C izgleda ovako: prvi su Englezi koji jedini imaju tri boda, zatim slede Slovenci i Danci sa po jednim bodom, a na poslednjem mestu se nalazi selekcija Srbije sa nula bodova i gol razlikom -1.

BONUS VIDEO: