Резервни чувар мреже репрезентације Ђорђе Петровић је постао отац!

Његова супруга Ђина се породила, а срећни родитељи су добили ћерку. Име девојчице у овом тренутку није познато.

Ђорђе и Ђина заједно су већ неколико година, а упознали су се још док је талентовани чувар мреже бранио у Србији.

 

 

Ђина је свог изабраника пратила практично кроз читаву каријеру, од наступа у београдском тиму, преко играња у америчком МЛС, па све до изузетно високог трансфера тешког 16 милиона евра, када је Петровић потписао за енглески Челси.

Фото: Профимедиа

 

Српски чувар мреже преселио се у Премијер лигу на почетку претходне сезоне, а Енглезима је одмах запало за око да са њим стиже и лепотица коју јавност у србији добро познаје. Својевремено је Ђина била "Miss Earth Serbia", а ишла је и на такмичење светских лепотица, пише Мондо.

 

 

- Врло сам захвална што ћу ићи на светско такмичење на Филипине где ћу представљати своју земљу. То је нешто о чему сам сањала дуго времена, али нисам знала да ће снови постати реалност - рекла је тада.

 

Позив у национални тим за ЕУРО дошао је Петровићу као круна за уложени труд.

Подсетимо, фудбалска репрезентација Србије налази се у групи Ц заједно са селекцијама Енглеске, Словеније и Данске. "Орлови" ће у четвртак, 20. јуна одиграти свој други меч против Словеније, док ће са Данском одмерити снаге пет дана касније. 

Фудбалери Данске и Словеније ремизирали су у првом колу, одигравши 1:1. После комплетираног првог кола табела у групи Ц изгледа овако: први су Енглези који једини имају три бода, затим следе Словенци и Данци са по једним бодом, а на последњем месту се налази селекција Србије са нула бодова и гол разликом -1.

БОНУС ВИДЕО: