Deniel je rekla da će ostati sama i u celibatu sve dok ne pronađe pravu osobu. Priznala je da joj je bilo neprijatno da kaže ljudima da je devica, ali je na kraju shvatila da nema ništa loše u tome. Kazala je da mnogi momci zapravo poštuju činjenicu da je jako probirljiva i da zna šta želi.

- Imam visoke standarde. Nisam ovde da izlazim i samo spavam s momcima. Mnogi moje prijateljice koriste aplikacije za sastanke i idu kući s tipom prve večeri, ali to jednostavno nisam ja - objasnila je Deniel.

- Nisam neko ko ide sa nekim na sastanak i vraća se u njegovu kuću da spava s njim. U godinama sam da znam kada pronađem pravu osobu, da će to biti vredno toga. Već dugo nisam imala dečka i navikla sam se. Zbog toga sam stvarno mnogo toga naučila o sebi - ispričala je.

Deniel je rekla da momcima odmah na prvom sastanku kaže da je devica i jednostavno ode ako im to smeta. - Ne želim da završim s nekim od koga ću se kasnije razvesti jer su se moji roditelji razveli pre verovatno deset godina, pa mislim da je to jako uticalo na to što sam sama - dodala je.

Dvanaest pravila za frajera kojem će dati nevinost

Da bi se osećala prijatno kako bi spavala s nekim, muškarci koje Deniel viđa moraju da ispune sledećih 12 zahteva:

1. Porodično orijentisan,

2. Originalan,

3. Dobrog srca,

4. Viši od nje,

5. Atletske građe,

6. Voli da putuje,

7. Voli da bude napolju i u prirodi,

8. Smeo,

9. Pre nije bio u braku,

10. Ima smisla za humor,

11. Stabilnost,

12. Poštuje me.

Ne može da pronađe partnera u Americi

- Iskreno, ponekad mislim da mi je bolje da sam sama jer sebi sve mogu da priuštim. Ne treba mi neko da me veže - priznala je Deniel.

- Želim da se skrasim, ali samo želim da budem sigurna da, kad pronađem pravu osobu, da ima iste vrednosti kao ja, da zna šta želi u životu i da radi sve one zabavne stvari koje ja želim da radim. Ne želim da se skrasim samo da bih se skrasila - istakla je.

- Osećam da je moj muškarac u drugoj zemlji, a ne u Americi, gde ne mogu da pronađem partnera. Ali znam da Bog ima plan. Nastaviću da radim sve što volim. I kada budem sigurna da sam upoznala onog pravog, kliknućemo, i on će biti taj, i biće mi tako drago što sam toliko dugo čekala da nađem svog muškarca - otkrila je Deniel.

BONUS VIDEO: