Дениел је рекла да ће остати сама и у целибату све док не пронађе праву особу. Признала је да јој је било непријатно да каже људима да је девица, али је на крају схватила да нема ништа лоше у томе. Казала је да многи момци заправо поштују чињеницу да је јако пробирљива и да зна шта жели.

- Имам високе стандарде. Нисам овде да излазим и само спавам с момцима. Многи моје пријатељице користе апликације за састанке и иду кући с типом прве вечери, али то једноставно нисам ја - објаснила је Дениел.

- Нисам неко ко иде са неким на састанак и враћа се у његову кућу да спава с њим. У годинама сам да знам када пронађем праву особу, да ће то бити вредно тога. Већ дуго нисам имала дечка и навикла сам се. Због тога сам стварно много тога научила о себи - испричала је.

Дениел је рекла да момцима одмах на првом састанку каже да је девица и једноставно оде ако им то смета. - Не желим да завршим с неким од кога ћу се касније развести јер су се моји родитељи развели пре вероватно десет година, па мислим да је то јако утицало на то што сам сама - додала је.

Дванаест правила за фрајера којем ће дати невиност

Да би се осећала пријатно како би спавала с неким, мушкарци које Дениел виђа морају да испуне следећих 12 захтева:

1. Породично оријентисан,

2. Оригиналан,

3. Доброг срца,

4. Виши од ње,

5. Атлетске грађе,

6. Воли да путује,

7. Воли да буде напољу и у природи,

8. Смео,

9. Пре није био у браку,

10. Има смисла за хумор,

11. Стабилност,

12. Поштује ме.

Не може да пронађе партнера у Америци

- Искрено, понекад мислим да ми је боље да сам сама јер себи све могу да приуштим. Не треба ми неко да ме веже - признала је Дениел.

- Желим да се скрасим, али само желим да будем сигурна да, кад пронађем праву особу, да има исте вредности као ја, да зна шта жели у животу и да ради све оне забавне ствари које ја желим да радим. Не желим да се скрасим само да бих се скрасила - истакла је.

- Осећам да је мој мушкарац у другој земљи, а не у Америци, где не могу да пронађем партнера. Али знам да Бог има план. Наставићу да радим све што волим. И када будем сигурна да сам упознала оног правог, кликнућемо, и он ће бити тај, и биће ми тако драго што сам толико дуго чекала да нађем свог мушкарца - открила је Дениел.

БОНУС ВИДЕО: