Ovogodišnja finalistkinja takmičenja "Zvezde Granda" Antonija Čerkez otišla je u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije u dresu reprezentacije Hrvatske zbog čega se našla na udaru pojedinaca iz njene rodne Bosne i Hercegovine.

 

 

Mlada pevačica je iz Širokog Brijega, ali je uvek isticala da je hrvatskog porekla. Na negativne komentare nije htela da ćuti, pa je svima odbrusila.

- Kako nikada ne komentarišete kada pevam "Bosnom Behar", "Je l' Sarajevo gde je nekada bilo" i mnoge druge? Ne razumem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi. Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrediti da se razumemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vređam ovom fotografijom? - napisala je ona i dodala:

- Daj da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima. Daj da opet budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vređam nikoga, volim sve, pevam sve, poštujem sve...Za ovu i mnoge ovakve poruke koju sam dobila od naših Bosanaca i suseda izvan granica - da svakako navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu niti vide ikakve provokacije u ovome, ja skidam kapu! Uvek je bilo dobrih ljudi kao i onih koji to nisu. DŽaba sve - završila je Antonija, koja ima buran ljubavni život o čemu se pričalo tokom njenog učešća u "Zvezdama Granda".

BONUS VIDEO: