Овогодишња финалисткиња такмичења "Звезде Гранда" Антонија Черкез отишла је у Немачку на Европско првенство у фудбалу.

Она је на свом Инстаграм профилу објавила фотографије у дресу репрезентације Хрватске због чега се нашла на удару појединаца из њене родне Босне и Херцеговине.

 

 

Млада певачица је из Широког Бријега, али је увек истицала да је хрватског порекла. На негативне коментаре није хтела да ћути, па је свима одбрусила.

- Како никада не коментаришете када певам "Босном Бехар", "Је л' Сарајево где је некада било" и многе друге? Не разумем чему потреба чим објавим нешто, везано за моју припадност, јер сам рођена као Хрватица, носим и имам те папире, одмах лупати по тастатури. Ваљда имам право обући што год хоћу, при томе не желећи никога увредити да се разумемо. Једнако сам објављивала када је и БиХ улазила у нека првенства, знам да није имала толике успехе у спорту, али сам пружила подршку и била уз исту. И увек бих. Сад је Хрватска ту и не видим кога ја вређам овом фотографијом? - написала је она и додала:

- Дај да престанемо бити безобразни једни према другима. Дај да опет будемо људи, не требају нам границе за то. Не вређам никога, волим све, певам све, поштујем све...За ову и многе овакве поруке коју сам добила од наших Босанаца и суседа изван граница - да свакако навијају за Хрватску и не виде проблем у овом дресу нити виде икакве провокације у овоме, ја скидам капу! Увек је било добрих људи као и оних који то нису. Џаба све - завршила је Антонија, која има буран љубавни живот о чему се причало током њеног учешћа у "Звездама Гранда".

БОНУС ВИДЕО: