Певачица Надица Адемов прославила се у такмичењу "Звезде Гранда", а како је открила на аудицији се појавила тако што је преварила Сашу Поповића.

- Овде сам имала само петнаест година. Када је Сале видео да сам осми разред рекао је: „Немогуће“, питао се како сам се пријавила ко ме је пустио, а ја сам се пријавила на личну карту од другарице. Рескирала сам све, и успело је, рекла је Надица Адемов и открила да је током такмичења често плакала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Интересантно је да када сам ја била у такмичењу мене је Сале увек остављао последњу, али сваки круг девет месеци. Ја се увек расплачем, и питам га зашто ја последња, а он каже: „Зато што си мој фаворит и увек ћеш бити последња, зато немој да се бринеш“, присетила се певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсећамо, Надица је само неколико месеци након порођаја поново трудна са милионером ком још увек није изговорила судбоносно "да".

- Ми смо се дружили пре него што смо били заједно и били смо добри другари. Он је био у друштву које сам виђала често и он ми је увек био другачији до осталих. Другачије се облачио, понашао, другачију причу је имао. Када се десио тај моменат ја сам рекла: „Ау, човече па где си ти до сад“. Стварно смо били пријатељи ја никада нисам веровала да ћемо ми завршити заједно икад у животу то му и данас кажем, али он каже: „Ма, да како да не“, рекла је Адемова.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: