На питање да ли би се данас пријавила на ово музичко такмичење, Павловићева је искрено одговорила:

- Заиста више ништа није исто. Ја се сада никада не бих пријавила, а у оно време бих свакоме препоручила. Звучи сурово, али сам искрена. Или да се исправим ако бих се појавила, влро добро бих размислила... Уствари не, не могу да слажем не бих се пријавила сада - открила је Милица. 

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Милица Павловић је била под уговором Гранд продукције чак 9 година. За то време издала је три студијска албума, а Гранд поседује права на све песме и спотове.

Након што је раскинула уговор са продукцијом, Павловићева је отворила свој Јутјуб канал "Сенорита Мусиц", који броји преко 100.000 пратилаца, као и милионске прегледе на спотовима и песмама.

Милица је сада поново отворено проговорила о сукобу са "Гранд" продукцијом и открила у каквом је односу са челницима и комплетним тимом:

- Оно што бих волела да подвучем, јесте да сам ја у заиста пријатељским односима са "Гранд" продукцијом. Чујем се и са Салетом, конкретно преговоре сам водила са њим, предуго су трајали за мој укус. Али верујем да сада постоји нека другачија хијерархија, али опет подвлачим да је за мој укус ово превише чекања за некога ко је девет година толико био посвећен свему што је стварао у тој продукцији. Тај Јутјуб канал који је остао у власништву "Гранда" је за мене онако мало болна тема - започела је Милица.

Фото: АТА имагес

 

 

- По уговору тај канал на крају припада њима, али не могу да се отмем утиску да је све што постоји на каналу дело мојих прстију, мојих људи и једноставно сам емотивно везана за тај канал. Није само реч о дискографији, ја сам се трудила да публика стално има неку интеракцију кроз канал са мном. Сећам се да је Поповић то јавно рекао у једном од интервјуа, дас у ново време, пре осам-девет година, тај Јутјуб канал неке тамо "Звезде Гранда" био је у топ пет канала конд наших извођача. Ја сам била заправо на шестом или седмом месту, а испред мене Северина, Цеца, МЦ Јанко, Саша Ковачевић, Гранд продукција... Можете да замислите онда колико смо мој тим и ја били посвећени томе - започела је Павловићева.

- Добила сам одобрење од "Гранд" продукције, хвала им на томе имали су разумевања, ја сам издала први део концерта из Арене и мислим да је то јако обрадовало публику - признала је.

(СД)

БОНУС ВИДЕО: