Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović i poznati fudbaler Nemanja Radonjić zajedno provode odmor ovog juna. Radonjić, igrač Majorke, objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa NBA asom, kojom je otkrio da su drugovi i da očigledno uživaju u junskom "raspustu" od obaveza.

Bogdan Bogdanović u ponedeljak će se vratiti poslu, jer će sa reprezentacijom Srbije početi pripreme za Olimpijske na okupljanju u jednom beogradskomo hotelu, a Nemanja Radonjić je ovih dana u pregovorima sa Majorkom, dok navijači Zvezde očekuju njegov povratak.

FOTO: Printskrin Isnatrgam n.radonjic1

 

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, ovako je govorio o mogućnosti da se Radonjić vrati: "Znate stav Zvezde da ne komentarišemo igrače koji nisu potpisali. Nemanja jeste interesantan Zvezdi, a mi na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Nemanja Radonjić uvek ima otvorena vrata Crvene zvezde. Pita se Majorka, oni imaju opciju još nekoliko dana, rešavali su pitanje trenera. NJemu je prioritet da ostane u Španiji... Videćemo u narednim danima", rekao je direktor crveno-belih.

Dok Radonjić pregovara sa klubovima i odmara, Bogdanović je takođe iskoristio jun da "napuni baterije", pa je prošlog vikenda bio u Somboru, na konjičkoj trci u gostima kod Nikole Jokića. Navijači reprezentacije sa velikim simpatijama su videli kako kapiten i najbolji igrač Srbije zajedno provode dane odmora, jer je i to bitno za timski duh reprezentacije pred kojom je kraj olimpijskog ciklusa i borba za olimpijske medalje u Lilu u julu.

Mondo