Vuk Lazović, nasledila čuvenog glumca Danila Lazovića, od malih nogu zavoleo je sport i imao je jasan cilj ispred sebe - da postane najbolji, a u tome je i uspeo! Ovaj zgodni rukometaš, koji već godinama mami uzdahe damama, posebno interesantan javnosti, kako zbog svog neodoljivog izgleda, tako i zbog prelepe ljubavne priče.

Foto: Privatna arhiva

 

Naime, Vuk je prve sportske korake napravio u Partizanu, a onda je izgradio svetsku karijeru, te je nastupao za brojne klubove, ali mu je uvek najdraže kad igra za reprezentaciju Crne Gore.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

 

Trenutno nastupa za RK "Meškov Brest", beloruski rukometni klub iz Bresta. Klub je osnovan 2002. godine i trenutno se takmiči u Prvoj ligi Belorusije, regionalnoj SEHA ligi i Ligi šampiona. Iako ima 36 godina, u fenomenalnoj je formi, a 2023. godine sa timom je pokupio brojne nagrade, te je proglašen i za najboljeg igrača.

LJubav sa koleginicom iz Slovenije.

Evidentno je da je šarm nasledio od čuvenog oca, koji je važio za velikog šmekera. Iako mnoge dame dele mišljenje da je neodoljiv i posebno harizmatičan, njegovo srce je pre više od decenije osvojila Barbara Varlec, rukometašica iz Slovenije, sa kojom je dobio i sina Luku. Iako je igrao svuda po svetu, porodična baza mu je u Podgorici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

 

Par se upoznao 2009. godine, dok su igrali u Zaječaru. Nakon nekog vremena priznali su emocije jedno drugome i tako je krenula njihova ljubavna priča koja do danas traje.

Kako se bavi sportom Vuk veoma atraktivno izgleda, a na njegovom telu vidljiv je veliki broj tetovaža, jedna od njih posvećana i pokojnom ocu.

- Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati, rekao je Vuk jednom prilikom o svom ocu, bez kojeg je ostao jako mlad.

I ostali naslednici čoveka, koji je ispisao istorijske stranice u srpskoj umentosti, i ostavio neizbrisiv trag na daskama koje život znače, su vrlo uspešni u profesijama kojima se bave.

Naime, najstarija ćerka Jelena završila je farmaciju, Milena je psiholog, a i nekadašnja prvakinja države u plesu, dok najmlađi sin Miloš sa majkom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

Stil