Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Važila je za jednu od atraktivnijih pevačica u takmičenju, a mnogi su verovali u njen ogroman uspeh. Danas ona izgleda sasvim drugačije, ali još uvek peva.

Pevačica se udala se za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, preselila se u Azerbejdžan, odakle se potom vratila u Srbiju, a sada se u jednom intervjuu prisetila svojih početaka i otkrila kakva je bila saradnja sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem.

Foto ATA images

 

 

- Ja sam staromodni tip. I to je bio veliki problem. Ja bih da stanem i pevam. Rada i ja smo mnogo različite, a mnogo smo radile zajedno. Mene je Žika terao da oblačim štikle i miniće, a njoj je to prirodno stanje. Svađala sam se s njim jer ja hoću baletanke i štikle. Ali onda ona uzme bakšiš, ja ne uzmem ništa. Ali nikad i nisam bila taj tip. A što se Saleta tiče, on bi mi sigurno sad rekao: "E, zato si tu gde jesi. To ti je što nisi htela štikle, miniće i bakšiš (smeh)." I sada da se vratim na scenu, što se neće desiti nikad, ne bih umela tako, istakla je Silvija.

(Kurir)

BONUS VIDEO: