Учесница такмичења "Звезде Гранда" Силвија Недељковић гласом и осмехом освојила је публику, али иако су јој прогнозирали успешну каријеру она се због љубави одрекла естраде и напустила Србију.

Важила је за једну од атрактивнијих певачица у такмичењу, а многи су веровали у њен огроман успех. Данас она изгледа сасвим другачије, али још увек пева.

Певачица се удала се за некадашњег голмана Црвене звезде Сашу Стаменковића, преселила се у Азербејџан, одакле се потом вратила у Србију, а сада се у једном интервјуу присетила својих почетака и открила каква је била сарадња са Сашом Поповићем и Жиком Јакшићем.

Фото АТА имагес

 

 

- Ја сам старомодни тип. И то је био велики проблем. Ја бих да станем и певам. Рада и ја смо много различите, а много смо радиле заједно. Мене је Жика терао да облачим штикле и миниће, а њој је то природно стање. Свађала сам се с њим јер ја хоћу балетанке и штикле. Али онда она узме бакшиш, ја не узмем ништа. Али никад и нисам била тај тип. А што се Салета тиче, он би ми сигурно сад рекао: "Е, зато си ту где јеси. То ти је што ниси хтела штикле, миниће и бакшиш (смех)." И сада да се вратим на сцену, што се неће десити никад, не бих умела тако, истакла је Силвија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: