Glumac i njegova voljena supruga već su dvadeset i tri godine u braku i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Par je pre nekoliko meseci dospeo u žižu medijskog interesovanja kada su se našalili da se razvode. Mnogi su pričali o objavi koju je Saša stavio na svoj Instagram profil: "Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment."

Foto: Printskrin/Instagram/nevena.joksimovic

 

- Kakav crni razvod. Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle 20 godina braka. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko – rekao je kasnije Saša, u pokušaju da sve okrene na šalu.

Bez obzira na sve, Saša i njegova suprga nastavili su da žive u skladu. Porodična sreća im je na prvom mestu: 

- Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim – istakao je glumac, govoreći o svom nasledniku koji je napunio 14 godina.

- Otkako se rodio krenuo je da šutira loptu. To mu je bila prva igračka. Idem na njegove treninge, trudim se da ispratim sve što radi, ali u odnosu na njega sam fudbalski laik –rekao je glumac pa iskreno rekao da sina pola ne razume kada priča o fudbalu: 

- Važno je da se on odlično snalazi, a mama i ja smo tu za sve što treba.

Da se Ilija Joksimović zaista odlično snalazi u svetu fudbala svedoči i to što je ovog leta stigao do Interovog letnjeg kampa.

Nevena je na svom profilu zabeležila uspeh njihovog jedinca. 

BONUS VIDEO: