Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi da biznismenom Draganom Stankovićem.

Naime, Jovana je sada iznenadila sve lepim vestima, a ona i Dragan će možda dobiti dete.

Gostujući u jednom podkastu, Jovana Jeremić nagovestila je da je trudna. Voditeljka je ipak ostala misteriozna, ostavila je prostora za razmišljanje, ali sudeći prema njenom osmehu, uskoro će nas obradovati lepim vestima.

Foto: ATA images

 

 

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva – rekla je Jovana u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Pronašla sam mir van Beograda

Podsetimo, Jovana je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a nedavno su počeli i zajednički život u njegovoj vili nadomak Beograda, a voditeljka je o preseljenju govorila u medijima.

– Ovde je uživanje. Ovde je moja oaza, vila „Jovana“. Pronašla sam mir van Beograda, kad se zaželim imam svoj stan, Lea kreće u predškolsko od septembra, imam još godinu dana lufta, posle krećemo u školu. Odavde do grada mi treba 20 minuta, najviše pola sata. Ja odavde idem na posao – rekla je Jovana.

Foto: Instagram/jeremicjovana

 

 

Dečko Dragan joj takođe daje savet kada je izgled u pitanju.

- On je veliki džentlmen i voli da me vidi u damskim kombinacijama. Malo mi je sugerisao, dva-tri puta, ne voli da budem preterano gola. Sugeriše, zamoli me da to bude nešto s**** jer on voli kad sam ultra s****, ali da ne budem vulgarna. Nego s**** provokativna, a opet dama. U pravu je, on me dosta korigovao poslednjih meseci koliko smo u vezi i, kao što vidiš, izgledam nikad bolje, to je malo zbog njega. Želim da bude ponosan na mene, važno mi je da i on bude srećan zato što sam njegova žena - zaključila je voditeljka za "Republiku".

(Blic/Republika)

BONUS VIDEO: