Водитељка Јована Јеремић већ неколико месеци ужива у љубави да бизнисменом Драганом Станковићем.

Наиме, Јована је сада изненадила све лепим вестима, а она и Драган ће можда добити дете.

Гостујући у једном подкасту, Јована Јеремић наговестила је да је трудна. Водитељка је ипак остала мистериозна, оставила је простора за размишљање, али судећи према њеном осмеху, ускоро ће нас обрадовати лепим вестима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Осећам да ћу имати личне промене у позитивном смислу. Можда сам трудна, не знам, сада сам у тој фази да још увек не знам. Можда сам трудна, ово ти је ексклузива – рекла је Јована у емисији "Причаоница Сање Ћулибрк".

Пронашла сам мир ван Београда

Подсетимо, Јована је у вези са бизнисменом Драганом Станковићем, а недавно су почели и заједнички живот у његовој вили надомак Београда, а водитељка је о пресељењу говорила у медијима.

– Овде је уживање. Овде је моја оаза, вила „Јована“. Пронашла сам мир ван Београда, кад се зажелим имам свој стан, Леа креће у предшколско од септембра, имам још годину дана луфта, после крећемо у школу. Одавде до града ми треба 20 минута, највише пола сата. Ја одавде идем на посао – рекла је Јована.

Фото: Инстаграм/jeremicjovana

 

 

Дечко Драган јој такође даје савет када је изглед у питању.

- Он је велики џентлмен и воли да ме види у дамским комбинацијама. Мало ми је сугерисао, два-три пута, не воли да будем претерано гола. Сугерише, замоли ме да то буде нешто с**** јер он воли кад сам ултра с****, али да не будем вулгарна. Него с**** провокативна, а опет дама. У праву је, он ме доста кориговао последњих месеци колико смо у вези и, као што видиш, изгледам никад боље, то је мало због њега. Желим да буде поносан на мене, важно ми је да и он буде срећан зато што сам његова жена - закључила је водитељка за "Републику".

(Блиц/Република)

БОНУС ВИДЕО: