Prvo je Branka demantovala tajno venčanje, a onda je Dragan rekao da su sklopili brak, dok je Darko izjavio da nije upoznat šta se dešava i da njegova majka nije u braku, da je reč o neslanoj šali. 

- Nema šta da mi se izvinjava zbog svega što se desilo, ja samo ne volim da ide preko mojih leđa. Ja nemam ništa protiv njih neka budu u vezi, ali da su sklopili brak majka bi mi to rekla, ne bi me sigurno lagala - rekao je Lazić, pa otkrio zbog čega je Dragan pričao da su se venčali.

- On se navodno šalio da su se venčali, ali to nije nimalo lepa šala.

Pevač je izjavio prvo da im ne dozvoljava da se venčaju, a onda je promenio odluku: 

- Ja nisam imao ništa protiv toga da se oni venčaju, ali ne možeš da se šališ sa takvim stvarima i pritom kada sam ja van države. NJih dvoje sada mogu stati na ludi kamen jedino kad ja umrem. Ne dozvoljavam da se venčaju kada se ovako ponašaju... Ma uostalom, boli me uvo nek se venčavaju. Kad malo bolje razmislim, ne zanima me, neka rade šta hoće, šta imam ja da se mešam. Boli me bre uvo više nek se venčavaju, neka rade šta hoće, baš me briga, samo neka me ne uzimaju u usta - rekao je Darko za "Informer" ranije. 

Sada ova priča počinje da se komplikuje, jer se redakciji "Sveta" javila Draganova zakonita supruga koja je izjavila da je Branka uznemirava. 

FOTO: Printskrin/ Instagram

 

- Želela bih da nas Branka Lazić ne vređa i ostavi nas da boravimo u Grčkoj na odmoru bez stresa. Popila je neko veče i poslala poruku sa vređanjem - rekla je Slađana koja je potom aludirala da je Darkova majka u drugom stanju: 

- Izgleda da će Darko imati batu ili seku. To će vam već Branka objasniti. Samo želim da provedem ostatak odmora u miru. Kontaktirajte Dragana, samo da me ne vređa ne dira. Imam dosta materijala za familije Lazić. A to za batu ili seku sam čula od Dragana i Branke, pošto sam bila prisutna dok je dotična pričala sa Draganom preko telefona.

BONUS VIDEO: