U pucnjavi koja se dogodila u selu Topolnica kod Majdanpeka ubijen je bračni par Rade i Rumena J. NJihov zet, Senad Nikolić, kaže da je za tragediju čudo dok je bio na poslu. On sa suprugom Emanuelom, ćerkom stradalih ljudi, živi u obližnjem mestu Rudna glava.

"Kako mi je žena rekla, oni su bili na salašu da gase neki požar. Ja ne znam da li su oni bili u svađi sa čovekom koji ih je ubio. Znam samo da imaju salaš do salaša. Znam samo da je čovek stariji. I ja i supruga i dalje ne verujemo da su njeni roditelji ubijeni", rekao je Nikolić.

Podsetimo P.P. (89) ubio je Rumenu i Radeta J, dok je u pucnjavi jedan muškarac ranjen. Navodno, svađa napadača i komšija izbila je oko požara, a potom je deda upucao bračni par s leđa. Ranjeni čovek trčao je pet kilometara od polja do sela kako bi tražio pomoć. On je odmah zbrinut u Domu zdravlja u Donjem Milanovcu, a potom je prebačen u opštu bolnicu u Boru i u stabilnom je stanju. Kako se nezvanično saznaje, u pucnjavi ima još ranjenih.

Policija je na terenu, potraga za ubicom je u toku. Brdo koje se nalazi iznad salaša gde se dogodila pucnjava i gde se, pretpostavljaju, ubica krije, zove se Kraku Vejenje. U potragu sa ubicom uključile su se i helikopterske jedinice MUP. Pušten je i dron sa termovizijskom kamerom nudući da je noć već pala, a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

(Informer)

BONUS VIDEO: