Svetislav Bule Goncić jedan je od najboljih glumaca na našim prosotrima, a sada je za medije govorio da li razmišlja o penziji.

- Naravno da razmišljam. Mislim da je to normalan, prirodan proces i radujem se penziji. Ne zato da ne bih radio ništa, već da bih imao više vremena da se bavim još nekim stvarima koje me raduju i u kojima uživam. A mesta na sceni će uvek biti i za glumce u penziji, rekao je glumac, a potom se osvrnuo na to što je kao dete počeo da glumi, a onda je odgovorio kada je shvatio da će njegov život biti gluma, a ne muzika:

- Već je bilo kasno kad sam to shvatio. Gluma je već bila deo mog života i deo moje ličnosti. Ali ne žalim se. Ceo život sam proveo i provodim u tome i nisam razmišljao niti shvatao glumu kao neku obavezu ili posao. Jednostavno je oduvek deo mene.

Foto: V. Danilov

 

 

Poznato je da glumac voli motore i da voli da putuje, a sada je za medije otkrio da li ima neku neostvarenu želju:

- Proputovao sam pola Evrope. Italija je fenomenalna destinacija za motor. Uzduž i popreko sam je proputovao. I, naravno, Alpi kao ključna destinacija i san svih motordžija. Čak i moja žena ima 13 prelaza, kao što su Stelvio i Gavija. Neostvarena želja mi je da odem na Sardiniju i Korziku, reko je Goncić.

(Espreso)

BONUS VIDEO: