Светислав Буле Гонцић један је од најбољих глумаца на нашим просотрима, а сада је за медије говорио да ли размишља о пензији.

- Наравно да размишљам. Мислим да је то нормалан, природан процес и радујем се пензији. Не зато да не бих радио ништа, већ да бих имао више времена да се бавим још неким стварима које ме радују и у којима уживам. А места на сцени ће увек бити и за глумце у пензији, рекао је глумац, а потом се осврнуо на то што је као дете почео да глуми, а онда је одговорио када је схватио да ће његов живот бити глума, а не музика:

- Већ је било касно кад сам то схватио. Глума је већ била део мог живота и део моје личности. Али не жалим се. Цео живот сам провео и проводим у томе и нисам размишљао нити схватао глуму као неку обавезу или посао. Једноставно је одувек део мене.

Фото: В. Данилов

 

 

Познато је да глумац воли моторе и да воли да путује, а сада је за медије открио да ли има неку неостварену жељу:

- Пропутовао сам пола Европе. Италија је феноменална дестинација за мотор. Уздуж и попреко сам је пропутовао. И, наравно, Алпи као кључна дестинација и сан свих моторџија. Чак и моја жена има 13 прелаза, као што су Стелвио и Гавија. Неостварена жеља ми је да одем на Сардинију и Корзику, реко је Гонцић.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: