Finale Vimbldona, najprestižnijeg i najstarijeg teniskog turnira na svetu, održano je prošlog vikenda, a pobedu je nad našim Novakom Đokovićem odneo mladi španski teniser Karlos Alkaraz.

Foto: Profimedia

 

 

Ipak, čak i najbolji igrači sveta u jednom momentu su ostali u senci u svom meču – kada je u kraljevsku ložu ušla Kejt Midlton, princeza od Velsa.

Supruga princa Vilijama odsustvovala je dugo iz javnosti i ovo joj je bilo tek drugo pojavljivanje na nekom događaju od početka 2024, a pozdravljena je takvim ovacijama da je dirnuta pustila suze.

Uz Kejt Midlton su na tribinama bile njena ćerka princeza Šarlot i sestra Pipa Midlton, a upravo je mlađa od sestara Midlton trenutno tema na društvenim mrežama zbog neprijatne situacije u kojoj se našla.

 

 

Naime, nakon što je Alkaraz dobio svoj trofej, on je primao čestitke u prostorijama Sveengleskog kluba, a tada je u jednom trenutku Kejt Midlton krenula da upozna Španca s Pipom. On to, međutim, nije primetio i potpuno je ignorisao očigledan pokušaj princeze od Velsa da mu predstavi mlađu sestru.

"Koliko je ovo neprijatno", "On je jedva čekao da izađe odatle", "Bio je pristojan dok nije pokušala da zloupotrebi svoj položaj", "Umeju li oni samo da aplaudiraju i ćute?", "Ovaj snimak boli koliko je neprijatan"... neki su od komentara.

Kejt Midlton je, inače, Alkarazu rekla da su pratili njegove mečeve i pre finala.

– Gledali smo vas na televiziji. Divno je konačno vas sresti – istakla je princeza od Velsa i otkrila da je devetogodišnja Šarlot navijala za španskog tenisera.

(Glossy)

BONUS VIDEO: