Финале Вимблдона, најпрестижнијег и најстаријег тениског турнира на свету, одржано је прошлог викенда, а победу је над нашим Новаком Ђоковићем однео млади шпански тенисер Карлос Алкараз.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, чак и најбољи играчи света у једном моменту су остали у сенци у свом мечу – када је у краљевску ложу ушла Кејт Мидлтон, принцеза од Велса.

Супруга принца Вилијама одсуствовала је дуго из јавности и ово јој је било тек друго појављивање на неком догађају од почетка 2024, а поздрављена је таквим овацијама да је дирнута пустила сузе.

Уз Кејт Мидлтон су на трибинама биле њена ћерка принцеза Шарлот и сестра Пипа Мидлтон, а управо је млађа од сестара Мидлтон тренутно тема на друштвеним мрежама због непријатне ситуације у којој се нашла.

 

 

Наиме, након што је Алкараз добио свој трофеј, он је примао честитке у просторијама Свеенглеског клуба, а тада је у једном тренутку Кејт Мидлтон кренула да упозна Шпанца с Пипом. Он то, међутим, није приметио и потпуно је игнорисао очигледан покушај принцезе од Велса да му представи млађу сестру.

"Колико је ово непријатно", "Он је једва чекао да изађе одатле", "Био је пристојан док није покушала да злоупотреби свој положај", "Умеју ли они само да аплаудирају и ћуте?", "Овај снимак боли колико је непријатан"... неки су од коментара.

Кејт Мидлтон је, иначе, Алкаразу рекла да су пратили његове мечеве и пре финала.

– Гледали смо вас на телевизији. Дивно је коначно вас срести – истакла је принцеза од Велса и открила да је деветогодишња Шарлот навијала за шпанског тенисера.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: