Јелена је 2019. године на додели престижне награде "Лауреус Спортсман оф тхе Yеар 2019" причала о Нолету, али и о моменту када је отишао на операцију лакта, која је била против његових уверења. Овај догађај у Новаковом животу била је велика прекретница

Фото: Профимедиа

 

 

- Није слава. Мислим да смо се повезали тако снажно јер он за мене никада није био тенисер. Упорност је његово средње име, он не жели да одустане, кад верује у нешто. Као породица смо се фокусирали на добробит, знамо да се исцељење дешава кад водимо рачуна о телу, одмарамо се довољно, кад једемо здраво и добро. Када је Новак почео да користи лекове против болова, то је било против свега у шта смо веровали - рекао је Новак агент.

Фото: Профимедиа

 

 

- Имао је проблем са лактом још у октобру 2015. године, након Аустралиан Опена, није се могло избећи, морао да оде на операцију, ако жели да игра тенис - испричао је Новаков агент, а онда се Јелена надовезала.

- Операција је била против његових уверења. Сахранио је један себе том одлуком. Онда је отишао на Индиан Велс и изгубио је свој меч. Када је изгубио на Роланд Гаросу, рекао је да више неће играти тенис. Изгубио је поверење у себе. Позвао ме је и рекао да види сврху да играм, ако вас ту нема.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Јелена је онда открила новакову тајну успеха.

- Увек је пут поплочан вером. Мораш веровати свом телу, својим могућностима, свом оружју. Никад није играо за славу и паре, увек због тога да осети живот у потпуности, ја сам у то заљубљена, то волим код њега.

БОНУС ВИДЕО: