Lepa voditeljka Minja Miletić inspiracija je mnogim ženama kada je moda i savršen stajling u pitanju. Mnogi se dive njenom britkom jeziku i brzoj pameti, a kroz njene emisije prošli su mnogi poznati muškarci.

Foto: ATA images/Marija Mlađen

 

 

Ipak, Minja je oduvek povlačila jasnu razliku izmešu profesionalnog odnosa i privatnih stvari, pa se tako o njoj kao voditeljki zna mnogo toga, ali o njoj kao mami i supruzi gotovo ništa.

Minja je pre nekoliko godina postala mama jedne predivne devojčice kojoj je dala ime Anika. Ona je dugo u ljubavi sa javnosti potpuno nepoznatim muškarcem.

 

 

- Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane - dodala je ona svojevremeno za Story.

Doduše, lepa voditeljka, kada je govorila o svojim trudničkim danima, otkrila je da je upravo osoba koja je najviše voli - njen misteriozni partner i otac njenog deteta.

 

 

Oni su napravili porodični dom u srcu Beograda i tu uživaju u svakom trenutku slobodnog vremena. Pre izvesnog vremena su porodicu obogatili i novim članom porodice, preslatkim štenetom koje je Minja i pokazala na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: