Лепа водитељка Миња Милетић инспирација је многим женама када је мода и савршен стајлинг у питању. Многи се диве њеном бритком језику и брзој памети, а кроз њене емисије прошли су многи познати мушкарци.

Фото: АТА имагес/Марија Млађен

 

 

Ипак, Миња је одувек повлачила јасну разлику измешу професионалног односа и приватних ствари, па се тако о њој као водитељки зна много тога, али о њој као мами и супрузи готово ништа.

Миња је пре неколико година постала мама једне предивне девојчице којој је дала име Аника. Она је дуго у љубави са јавности потпуно непознатим мушкарцем.

 

 

- Јавна сам личност и поштовање према публици и јавности која ме воли и цени мој рад исказујем управо на овај начин, обраћањем путем новина. Такође, сматрам да постоји разллика између приватног и јавног живота, а мој партнер је део моје највеће интиме и желим да тако остане - додала је она својевремено за Сторy.

Додуше, лепа водитељка, када је говорила о својим трудничким данима, открила је да је управо особа која је највише воли - њен мистериозни партнер и отац њеног детета.

 

 

Они су направили породични дом у срцу Београда и ту уживају у сваком тренутку слободног времена. Пре извесног времена су породицу обогатили и новим чланом породице, преслатким штенетом које је Миња и показала на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: