Током јутарњег програма саопштила је да ће ове године извештавати о изборима у Сједињеним Државама 5. новембра 2024.

Водитељка "Новог јутра" је била узбуђена када је рекла да је чека веома битан задатак и да је то за њу веома битан догађај у животу. Тема овог су свакако били предстојећи избори: 

- Наша телевизија имаће своје људе у Америци који ће пратити изборе. Да кажем ексклузивно, један од оних који ће пратити изборе, који ће извештавати директно из Америке за Пинк телевизију сам управо ја - открила је Јована, па додала:

- Кад завршим јутарњи програм, 3. новембра, путујем за Америку. То је био мој највећи сан! Једина жеља за мој 34. рођендан била је да отпутујем у Америку, да видим Вашингтон и Њујорк. То ми се остварује. Ми ћемо од септембра кренути са кампањом, то ће на нашој телевизији бити врло пропраћено јер амерички избори нису само амерички, већ светски. Од америчких избора зависи судбина целог света - навела је водитељка.

Јовани ће друштво правити колега из ружичасте телевизије.

- Заједно са још једним колегом из информативне редакције 3. новембра летим за Њујорк. Посећиваћу још неке градове, Вашингтон свакако, биће ту доста интервјуа, очекујте неочекивано! Биће то мега светска вест, ко зна, можда се појавим и у неким америчким медијима - истакла је водитељка која није могла да сакрије узбуђење док је о томе говорила.

Водитељка је рекла шта јој је рекао директор телевизије, Жељко Митровић:

- Жељко је рекао, прво да одрадиш свој јутарњи програм, па летиш за Њујорк. Тако ће и бити. То ће бити велики изазов за мене и велики плус за каријеру. Спавати нећу сигурно, већ сад ми срце куца - узбуђено је рекла Јована Јеремић уживо током јутарњег програма.

БОНУС ВИДЕО: