Млади боксер година уназад живи у Тителу са супругом Богданом и синовима, а једном приликом испричао је да га Београд ничему добром није научио. Престоницу је радо заменио мањим местом, али комшије из Бечића, где Цеца поседује стан, се добро сећају несташлука које је правио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Често су долазили кад су били клинци. Сад су одрасли људи, имају породице, па им ово место више није атрактивно. Правили су често журке, чула се бука, али то су млада деца, разумљиво је. Сад су баш добри, нисам веровао да ће израсти у такве људе. Једном је дошла полиција, а Вељко је изашао кроз прозор, па низ олук да би им побегао. Он онако жилав и мршав, шта је то за њега. Гледао сам с моје терасе, било ми је смешно - прича саговорник.

Фото: АТА имагес

 

 

- У последње време их нисмо срели. Раније су стално долазила деца. Анастасија је била дивна девојчица, сада је права млада жена. Вељко је у оно време био прави бунтовник, волео је журке, проводе. Искрено, мислила да ће он отићи неким лошим путем и да ће бити тај лик из ноћних живота склон проблемима, међутим, све нас је изненадио. Тако млад, а већ велика породица и живот на селу - рекла је.

(Kurir)

БОНУС ВИДЕО: