Mlada pevačica Barbara Bobak, prokomentarisala je brojne aktuelnosti, te otkrila da ju je zaprosio jedan mladić na nastupu.

- Šaramo, tako sezona ide, danas smo tu, sutra i prekosutra smo u Makedoniji, pa se onda vraćamo u Crnu Goru, zatim idemo u Bosnu, pa u Požarevac, a onda ponovo u Crnu Goru, potom u Negotin i tako, pravimo putešestvije - rekla je pevačica.

Barbaru je publika prozvala kraljicom crnogorskog primorja, te je otkrila kakvi su utisci nastupa.

- Hvala im, hvala im. Pa odlični, to mi je bio drugi put sa proširenim sastavom benda, bilo mi je lepo, ceo tim je bio tu i novo je neko iskustvo nastupati u tako velikom prostoru. Ja sam zadovoljna i jedva čekam drugi. Imala sam veliku tremu, baš jako. To mi se davno nije desilo, počela sam da se tresem bukvalno, ali izgurala sam. Kad sam stala ispred bine, onda mi je sve bilo lakše mnogo.

Mlada zvezda je otkrila da li joj se javio dečko koji joj je poslao cveće sa porukom na pomenutom nastupu, a u istoj je aludirao da će se venčati.

- Dobila sam cveće, ali nije se javio gospodin Osmica - istakla je ona.

Inače, Tea Tairović je bila na nastupu Bobakove, a pevačica je sada otkrila šta joj je rekla nakon istog u bekstejdžu.

- Rekla mi je da je ponosna na mene. Pričale smo nešto vezano za posao, ali ne mogu još da otkrivam to. Nešto će se desiti, samo ću 

BONUS VIDEO: