Maja Ognjenović i Danilo Dača Ikodinović ljubavnu priču započeli su pre 12 godina.

Mada su oboje konstantno u žiži interesovanja, vešto su sakrili od javnosti detalje upoznavanja i svadbe koja se desila 31. decembra 2016. godine. 

To što su oboje sportisti mnogo im je pomoglo u međusobnom razumevanju i zahvaljujući tome njihova veza je od početka bila stabilna.

Foto: Nebojša Paraušić

 

 

- Imala sam sreću da nikad nisam bila sa partnerom koji je van sporta. Kao nekadašnji profesionalac Danilo me, uz dužno poštovanje prema roditeljima, familiji i prijateljima, najbolje razume.

U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine.

Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba.

U karijeri sam gotovo svake godine menjala klub. Verujem da mu nije lako zbog mog stalnog odsustva, ali baš zato što je bio u mojoj koži sve to savršeno razume - iskreno je rekla Maja u intervjuu za magazin „Gloria”.

Foto: N. Paraušić

 

 

Dok Dača tvrdi da ga je Maja osvojila lepotom i kulturom, kod nje je situacija malo složenija.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka.

Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano.

Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje - dodala je Maja u intervjuu za ovaj magazin, ne otkrivajući detalje prvog susreta.

Inače, malo ko zna da je Dača od Maje stariji osam godina. Odbojkašica je rođena 6. avgusta 1984, dok je bivši vaterpolista rođen 4. oktobra 1976. godine.

(Hello)

BONUS VIDEO: