Imao je Novak obaveze do kasno u noć - izjave, konferencije, masaže, oporavak... Ipak, i pored svega toga našao je vremena za srpske navijače. Sa njima je proslavio novu medalju!

Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kojem se čuje kako Srbi pevaju "Izađi, Nole", a zatim se pred njima pojavljuje naš najbolji sportista. Novak Đoković nije mogao mnogo vremena da provede sa srpskim navijačima u Parizu, ali je ipak iskoristio trenutak da ih pozdravi i zahvali im se za podršku koju dobija tokom Olimpijskih igara.

Foto: Profimedia

 

Oduševljenje je nastalo kada se Đoković pojavio pred navijačima, ali se on nije tu zaustavio. Prišao je grupi i pozdravio se sa onima u prvim redovima, dok bodrenje najboljeg svih vremena nije prestajalo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nema sumnje da će Novak Đoković veliku podršku srpskih navijača imati i u finalnom meču koji je na programu u nedelju popodne. Rival za zlato na Olimpijskim igrama biće Karlos Alkaraz koji ga je nedavno savladao u finalu Vimbldona, a koji takođe nije izgubio nijedan set na putu do finala u Parizu.

Foto: Profimedia

 

Novak Đoković je rekorder po broju grend slem titula, titula sa Mastersa i sa Završnog mastersa, ubedljivo je prvi po broju nedelja provedenih na čelu ATP liste, ima pozitivan skor protiv najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala... Sa Srbijom je već osvojio Dejvis kup i ATP kup, a na Olimpijskim igrama nadmašio je svoj najbolji rezultat jer je imao bronzu iz Pekinga 2008. godine.

Osvajanje zlatne medalje praktično je poslednji veliki cilj njegove prebogate karijere.

BONUS VIDEO:

Mondo