Имао је Новак обавезе до касно у ноћ - изјаве, конференције, масаже, опоравак... Ипак, и поред свега тога нашао је времена за српске навијаче. Са њима је прославио нову медаљу!

На друштвеним мрежама постао је хит снимак на којем се чује како Срби певају "Изађи, Ноле", а затим се пред њима појављује наш најбољи спортиста. Новак Ђоковић није могао много времена да проведе са српским навијачима у Паризу, али је ипак искористио тренутак да их поздрави и захвали им се за подршку коју добија током Олимпијских игара.

Фото: Профимедиа

 

Одушевљење је настало када се Ђоковић појавио пред навијачима, али се он није ту зауставио. Пришао је групи и поздравио се са онима у првим редовима, док бодрење најбољег свих времена није престајало.

Погледајте како је то изгледало:

Нема сумње да ће Новак Ђоковић велику подршку српских навијача имати и у финалном мечу који је на програму у недељу поподне. Ривал за злато на Олимпијским играма биће Карлос Алкараз који га је недавно савладао у финалу Вимблдона, а који такође није изгубио ниједан сет на путу до финала у Паризу.

Фото: Профимедиа

 

Новак Ђоковић је рекордер по броју гренд слем титула, титула са Мастерса и са Завршног мастерса, убедљиво је први по броју недеља проведених на челу АТП листе, има позитиван скор против највећих ривала Роџера Федерера и Рафаела Надала... Са Србијом је већ освојио Дејвис куп и АТП куп, а на Олимпијским играма надмашио је свој најбољи резултат јер је имао бронзу из Пекинга 2008. године.

Освајање златне медаље практично је последњи велики циљ његове пребогате каријере.

БОНУС ВИДЕО:

Мондо