Naime, Nikola Jokić, najbolji igrač NBA lige i njegova supruga Natalija znaju se još od tinejdžerskih dana, a mladalačka ljubav je krunisana i brakom u kojem su dobili ćerku Ognjenu (3), a uskoro će dobiti i drugo dete.

Foto: Tanjug/AP/Jack Dempsey

 

 

Na društvenoj mreži Instagram je objavljena i Natalijina i Nikolina slika još iz srednjoškolskih dana na kojoj poziraju srećni i zaljubljeni.

Inače, Natalija je veliki oslonac Jokiću još od kada su bili tinejdžeri, a ova fotografija upravo oslikava to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

 

Kada se Nikola preselio u Denver 2015. i ona je otišla s njim, a od tada ga prati na svim utakmicama. Ranije je dolazila sama na utakmice, a od marta 2023. je na tribinama u preslatkom društvu, s njihovom ćerkicom Ognjenom koja će uskoro dobiti brata ili sestru.

 

 

Dok je Nikola još igrao košarku u Srbiji, Natalija se 2013. preselila u SAD kako bi igrala odbojku na koledžu u Oklahomi. To je ujedno i bio jedan od razloga koji je Nikolu odveo u Ameriku. Kada se konačno odlučio na taj potez, 2015, Natalija je napustila odbojku i pridružila mu se u Denveru. Diplomirala je na Univerzitetu Metropolitan State 2018. godine.

 

 

Ceremonija venčanja je obavljena u rodnom Somboru. Koliko je ljubav između njih dvoje jaka, govori činjenica da bi Nikola uvek nosio na terenu neku stvar koja podseća na njegovu Nataliju.

BONUS VIDEO: