Наиме, Никола Јокић, најбољи играч НБА лиге и његова супруга Наталија знају се још од тинејџерских дана, а младалачка љубав је крунисана и браком у којем су добили ћерку Огњену (3), а ускоро ће добити и друго дете.

Фото: Танјуг/АП/Jack Dempsey

 

 

На друштвеној мрежи Инстаграм је објављена и Наталијина и Николина слика још из средњошколских дана на којој позирају срећни и заљубљени.

Иначе, Наталија је велики ослонац Јокићу још од када су били тинејџери, а ова фотографија управо осликава то.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

 

Када се Никола преселио у Денвер 2015. и она је отишла с њим, а од тада га прати на свим утакмицама. Раније је долазила сама на утакмице, а од марта 2023. је на трибинама у преслатком друштву, с њиховом ћеркицом Огњеном која ће ускоро добити брата или сестру.

 

 

Док је Никола још играо кошарку у Србији, Наталија се 2013. преселила у САД како би играла одбојку на колеџу у Оклахоми. То је уједно и био један од разлога који је Николу одвео у Америку. Када се коначно одлучио на тај потез, 2015, Наталија је напустила одбојку и придружила му се у Денверу. Дипломирала је на Универзитету Метрополитан Стате 2018. године.

 

 

Церемонија венчања је обављена у родном Сомбору. Колико је љубав између њих двоје јака, говори чињеница да би Никола увек носио на терену неку ствар која подсећа на његову Наталију.

БОНУС ВИДЕО: