Članovi popularnog Amadeus benda izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama nakon što su podelili snimak neobičnog trenutka sa njihovog nastupa. Naime, dok je glavni vokal Bojan Tasić izvodio čuveni hit pokojne pevačice Merime NJegomir "Ivanova korita", jedna žena iz publike se popela na binu i zaigrala, a zatim skočila u masu izazvavši neočekivanu reakciju prisutnih.

Naime, kako se može videti na šokantnom snimku, nepoznata ženska osoba iz publike se popela na binu i počela da pleše, ignorišući članove benda koji su nastavili svoj nastup. Publika je bila očigledno iznenađena ovim neobičnim potezom, ali je atmosfera i dalje bila vesela i uzbudljiva.

Nakon što je neko vreme igrala na bini, žena iz publike se odlučila na još hrabriji potez - skočila je u masu. Međutim, umesto da je dočekaju i nastave da plešu zajedno, prisutni su se pomerili i ona je nezgrapno "poljubila patos".

 

Nakon ovog neobičnog incidenta, članovi Amadeus benda oglasili su se na društvenim mrežama izražavajući nadu da je dama koja je skočila dobro, te su izrazili želju da je ponovo vide na nekom od njihovih nastupa.

- Nažalost, dešavaju se i ovakve situacije! Amadeus bend se nada da je dama dobro i svakako se nadamo da ćemo je ponovo videti na nekom od nastupa - poručili su momci iz Amadeus benda u svojoj Instagram objavi, uz snimak incidenta koji je za kratko vreme postao viralan na internetu.

Republika