Чланови популарног Амадеус бенда изазвали су бројне реакције на друштвеним мрежама након што су поделили снимак необичног тренутка са њиховог наступа. Наиме, док је главни вокал Бојан Тасић изводио чувени хит покојне певачице Мериме Његомир "Иванова корита", једна жена из публике се попела на бину и заиграла, а затим скочила у масу изазвавши неочекивану реакцију присутних.

Наиме, како се може видети на шокантном снимку, непозната женска особа из публике се попела на бину и почела да плеше, игноришући чланове бенда који су наставили свој наступ. Публика је била очигледно изненађена овим необичним потезом, али је атмосфера и даље била весела и узбудљива.

Након што је неко време играла на бини, жена из публике се одлучила на још храбрији потез - скочила је у масу. Међутим, уместо да је дочекају и наставе да плешу заједно, присутни су се померили и она је незграпно "пољубила патос".

 

Након овог необичног инцидента, чланови Амадеус бенда огласили су се на друштвеним мрежама изражавајући наду да је дама која је скочила добро, те су изразили жељу да је поново виде на неком од њихових наступа.

- Нажалост, дешавају се и овакве ситуације! Амадеус бенд се нада да је дама добро и свакако се надамо да ћемо је поново видети на неком од наступа - поручили су момци из Амадеус бенда у својој Инстаграм објави, уз снимак инцидента који је за кратко време постао виралан на интернету.

Република