Žrtva ovih sestara iz Albanije objavila je detlje napada na Instagram profilu. Nanete su joj teške povrede na licu. 

Klea Prenga je izjavila da je napad izvršen sa leđa, kada joj je jedna osoba razbila staglenu flašu o lice. Optužila je za to dve sestre Marielu i Antonelu. U svojoj prijavi, Klea je podelila potresne trenutke nasilja i povrede koje je pretrpela kao rezultat ovog čina.

Povodom incideta, reagovala je policija. Dve sestre koje su obe iz Tirane  se nalaze u bekstvu zbog nanete teške povrede u saradnji. Nadležni organi preduzimaju sve potrebne mere kako bi doveli pred pravdu osobe uključene u ovaj nasilni čin.

-Specijalisti za Istraživanje Kriminala iz Policijske Stanice br. 1 su prosledili materijale Tužilaštvu pri Prvostepenom Sudu u Tirani i rade na lociranju građanki A. B., 28 godina, i M. B., 28 godina, obe iz Tirane, zbog krivičnog dela 'Teška telesna povreda' počinjene u saradnji, predviđenog članom 88/25 Krivičnog zakonika. Ove dve građanke su, u saradnji, u prostorijama jednog lokala u Tirani, udarile staklenom flašom u lice građanku K. P., 24 godine", saopštila je policija, prenosi TCH.

Klea je na Instagramu detaljno opisala kako se napad dogodio:

-U utorak, oko 21:30, dok sam mirno večerala u jednom restoranu u Tirani, doživela sam iznenadan i nasilnički napad. Neko me je udario s leđa i razbio čašu o lice dok sam jela. Povrede su teške i jedva sam preživela. Šok te noći je nezamisliv. Napad su izvršile Mariela Beriša i Antonela Beriša. Ni one, ni bilo ko drugi ne može da uništi moje lice i imidž. Žao mi je njih, jer će njihova budućnost biti uništena vremenom. S naše strane, niko ne bude napadnut dok jede. Da ste bile tolike gangsterke, došle bi mi pred lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klea Prenga (@kleaprenga_)

Kako piše CNA, Prenga je istakla da se sve dogodilo zbog Mariele Beriša. Prema rečima modela, Mariela Beriša je optužila nju za vanbračnu vezu sa njenim mužem.

 

BONUS VIDEO: