Жртва ових сестара из Албаније објавила је детље напада на Инстаграм профилу. Нанете су јој тешке повреде на лицу. 

Клеа Пренга је изјавила да је напад извршен са леђа, када јој је једна особа разбила стаглену флашу о лице. Оптужила је за то две сестре Мариелу и Антонелу. У својој пријави, Клеа је поделила потресне тренутке насиља и повреде које је претрпела као резултат овог чина.

Поводом инцидета, реаговала је полиција. Две сестре које су обе из Тиране  се налазе у бекству због нанете тешке повреде у сарадњи. Надлежни органи предузимају све потребне мере како би довели пред правду особе укључене у овај насилни чин.

-Специјалисти за Истраживање Криминала из Полицијске Станице бр. 1 су проследили материјале Тужилаштву при Првостепеном Суду у Тирани и раде на лоцирању грађанки А. Б., 28 година, и М. Б., 28 година, обе из Тиране, због кривичног дела 'Тешка телесна повреда' почињене у сарадњи, предвиђеног чланом 88/25 Кривичног законика. Ове две грађанке су, у сарадњи, у просторијама једног локала у Тирани, удариле стакленом флашом у лице грађанку К. П., 24 године", саопштила је полиција, преноси ТЦХ.

Клеа је на Инстаграму детаљно описала како се напад догодио:

-У уторак, око 21:30, док сам мирно вечерала у једном ресторану у Тирани, доживела сам изненадан и насилнички напад. Неко ме је ударио с леђа и разбио чашу о лице док сам јела. Повреде су тешке и једва сам преживела. Шок те ноћи је незамислив. Напад су извршиле Мариела Бериша и Антонела Бериша. Ни оне, ни било ко други не може да уништи моје лице и имиџ. Жао ми је њих, јер ће њихова будућност бити уништена временом. С наше стране, нико не буде нападнут док једе. Да сте биле толике гангстерке, дошле би ми пред лице.

Како пише ЦНА, Пренга је истакла да се све догодило због Мариеле Бериша. Према речима модела, Мариела Бериша је оптужила њу за ванбрачну везу са њеним мужем.

 

БОНУС ВИДЕО: