Ona se porodila u decembru, a devojčici su dali ime Gabrijela. Par se verio nekoliko meseci pre nego što su postali roditelji, a košarkaš ju je zaprosio na veoma romantični način, čime se Anamarija pohvalila na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Lukina izabranica je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je prati preko 200.000 ljudi, te neretko deli fotografije iz privatnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Ona je neko vreme je radila kao plesačica, zatim kao fitnes instruktorka, a danas je uspešan model i krasila je naslovnice više poznatih magazina. Uz to je završila ekonomiju u LJubljani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Oni žive u Dalasu, a nekad borave i u Hrvatskoj, a jednom prilikom pričala je o njihovoj ljubavi koja je počela kada su bili tinejdžeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

- Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vreme bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega - rekla je tada devojka koja je podarila Dončiću naslednicu.

(Blic)

BONUS VIDEO: