Она се породила у децембру, а девојчици су дали име Габријела. Пар се верио неколико месеци пре него што су постали родитељи, а кошаркаш ју је запросио на веома романтични начин, чиме се Анамарија похвалила на Инстаграму.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Лукина изабраница је веома активна на друштвеним мрежама, где је прати преко 200.000 људи, те неретко дели фотографије из приватног живота.

 

 

Она је неко време је радила као плесачица, затим као фитнес инструкторка, а данас је успешан модел и красила је насловнице више познатих магазина. Уз то је завршила економију у Љубљани.

 

 

Они живе у Даласу, а некад бораве и у Хрватској, а једном приликом причала је о њиховој љубави која је почела када су били тинејџери.

 

 

- Освојио ме је младалачком и разиграном енергијом. За мене је у то време било нешто ново, свеже... Кад смо се упознали имала сам 12 или 13 година, био је мањи од мене, па могу рећи да ми висина и мишићаво тело нису толико битни. Лука је једноставно занимљива особа и још увек има све то што ме је још тада привукло код њега - рекла је тада девојка која је подарила Дончићу наследницу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: