Иначе, даму која носи елегантне и не превише отворене комбинације ретко виђамо у овом издању, али када одлучи да изађе из своје зоне комфора, поново докаже зашто су очи мушкараца, али и многих жена и даље упрте у њу.

Фото: Профимедиа

 

 

Затегнута, глатка кожа и сваки мишић на свом месту јесу неки од критеријума који углавном лепшем полу нарушавају самопоуздање, уколико све није доведено до перфекције. Ипак, године и године тренирања су се исплатиле, па Ана и у касним тридесетим не мора да брине о несигурностима. 

Како је летња сезона и даље у јеку, бивша тенисерка одлучила је да кратко предахне на Ибици. Из дана у дан Ана на социјалне платформе објављује "смелије" фотографије и видее, али је овога пута своје пратиоце обрадовала сликом у купаћем костиму.

Даме уживају у различитим кројевима и моделима, а да чувени "троуглићи" и даље владају летњом модном сценом потрвдила је и супруга бившег немачког фудбалера, Бастијана Швајнштајгера.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

У шареном бикинију и наочарама за сунце позирала је на једном од Балеарских острва, а велики број свиђања и коментара довољно говори о њеном изгледу.

Заштитини знак атрактивне Ане је њен осмех. Насмејана, природна и без шминке и фризуре, сумњамо да је било кога оставила равнодушним.

БОНУС ВИДЕО: