Nekadašnji zadrugar i muž pevačice Lune Đogani pre nekoliko meseci je završio u pritvoru zbog ometanja javnog reda i mira. On je ušao u sukob sa komšijama, bacao im jaja na terasu. Prema njegovim rečima  komšije su prve počele jer su bacale pomije na njegovu terasu. Miljković je pravio probleme prilikom privođenja, ne mu se i to stavlja na teret.

Treće osnovno javno tužilaštvo predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu proglasi Miljkovića krivim za krivična dela ometanja službenih lica u vršenju njihovih dužnosti.

Tužilaštvo zahteva da se Miljkoviću izrekne kazna zatvora od tri meseca za jedno krivično delo i dodatnih šest meseci za drugo krivično delo, što ukupno čini sedam meseci zatvora.

Miljković se oglasio i rekao da mu je drago što Tužilaštvo radi a vreme godišnjih odmora, 

- Ne znam, je l' to tačno? Ako jeste, drago mi je što punom parom rade i dok traju godišnji odmori - poručio je Miljković za Telegraf.

Bez obzira na probleme, Luna se oglasila na Instagramu. Ona je bezbrižno provela dan sa ćerkicama. U opisu fotografije je napisala "Banda"

Foto: Instagram printskrin/luna_đogani

 

- M. M. se sumnjiči da je pokušao je da napadne službeno lice PS Novi Beograd policijskog službenika raspoređenog na obavljanji poslova na prijemu i zadržavanju lica D.M., a napao policijskog službenika PS Novi Beograd oštećenog D.M. prilikom vršenja službene dužnosti – pomoćnika vođe smene i naneo mu laku telesnu povredu, na taj način što je po dolasku u službene prostorije PS Novi Beograd nakon zadržavanja vređao policijske službenike, pa kada su ga doveli do kasete gde su bile njegove lične stvari kako bi uzeo mobilni telefon, podigao je svoju desnu ruku i krenuo podignutom rukom ka oštećenom D.M., zbog čega ga je isti uhvatio za desnu ruku i okrenuo ka zidu radi dovođenja u položaj za vezivanje. Potom kada je oštećeni D.M. krenuo ka njegovoj levoj ruci, uhvatio ga je za mali prst desne ruke koji je stegao, zbog čega je oštećeni D.M. ruku izvukao, a zatim ga uhvatio za zglob leve ruke i doveo njegovu levu ruku u položaj za vezivanje, čime je oštećenom D.M. naneo lake telesne povrede u vidu uvrnuća – uganuća mekih tkiva malog petog prsta desne šake, nakon čega je savladan, te su mu stavljene službene lisice, čime je okrivljeni izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

(Alo)

BONUS VIDEO: