Juče je održano glamurozno venčanje košarkaša Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović, koji su okupili brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i zabave. Među gostima su se istakli Nikola Jokić i njegova trudna supruga Natalija, koji su privukli pažnju svojim elegantnim izdanjima i šarmantnim pojavljivanjem ispred lokala gde je proslava održana.

Foto: Profimedia

 

Jedan od zapaženih gostiju bio je i košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je nakon intenzivnog slavlja zabeležen kako se opušta na haubi automobila. Ova neobična scena izazvala je smeh i razgovore među prisutnima, a fotografi su zabeležili nezaboravan trenutak opuštanja nakon gala događaja.

 

 

Na proslavi se pojavila i atraktivna brineta Milica, o kojoj se spekuliše da bi mogla biti nova izabranica Bogdana Bogdanovića. Milica, koja se bavi dizajnom i poznata je po svojoj strasti prema putovanjima, privukla je dodatnu pažnju gostiju svojim dolaskom, podstičući brojne razgovore među prisutnima.

Ove zanimljive scene sa svadbenog veselja možete pogledati u priloženim slikama, koje beleže sve trenutke radosti i zabave sa proslave. Sve u svemu, venčanje Nemanje Dangubića i Katarine Lazović definitivno je bilo događaj koji će se dugo pamtiti u svetu sporta i zabave.

Republika