Kristijan Golubović progovorio je o čuvanom medijskom magu Minimaksu, ali i o teškom periodu kada je umirao od ciroze jetre.

Foto: ATA images/M. P.

 

U jutarnjem program na televiziji Pink, voditeljka Jovana Jeremić ugostila je bivšeg rijaliti takmičara i žestokog momka Kristijana Golubovića. Tokom razgovora o ,,srpskoj mafiji", Kristijan je progovorio o čuvenom imenu devedesetih godina - Minimaksu. 

Jovana Jeremić je upitala Kristijana da otkrije kakav je on bio, te je Golubović izneo šokantne detalje o novcu za lečenje pokojnog Minimaksa, te je spomenuo i pevačice koje se tada nisu odazvale, ali i njegovu decu, koji su bili ključni svedoci da estrada, kojoj je čuveni voditelj toliko pomoglo se nije oglasila. 

Foto: Anđela Stevanović, S. Sarić

 

- Ja bih Minimaksa nazvao za celu estradu, on je kao bio provodadžija, on je napravio pola ovih lakokaraća, carice, neke majke i babe estrade... Ja se sećam kada su one i oni u grilonkama sa belim čarapama i reketima, sa šimikama, cipele, dva broja veće došle u Beograd. Ne znate da se kulov, seljak, ne onaj što radi, nego seljačina. Ove u grilonkama, pune prašine, htele su da se probiju, dok se probijate onako, probijate se i onako, koja uhvati, koja ne uhvati i tako se stvaralo ta trula estarada ako imaš neku zaleđinu, da pevaš tu i tu, ako nemaš nikog, zbogom i doviđenja - rekao je Kristijan Golubović, pa nastavio:

- Minimaks dođe jedna devojka, koju su opila svetla grada i hoće da se probije, onda on provodadžiše, sve ih je dovodio u emisiju da ih promoviše, on ih nije vodio u krevet, nego legenda, boem i autoritet i ako je neku gurao, one su uspele. Kada je MInimaks oboleo od ciroze jetre, Kristijan Golubović i Andrija Drašković su dali novac i njegov sin i ćerka nisu se zahvallii nama, nego su se drali na Brenu, ovoga i onoga, što nisu pomogli, a mogli su. To je tračavih za estradu 150.000 maraka bilo. Ja se sećam toga, doneli su mi priznanicu, da uplatim za Minimaksa, ja kao ko sam ja njemu, video sam ga dvaput u životu, niti sam mu prijatelj, što ne pomognu ova masa ljudi koju je izbacio na ova svetla. Sutradan da se razboliš, a ja kao ne znam Jovanu Jeremić, pa ne može tako... - završio je Kristijan.