Očekuju vas jedinstveni događaji koji će biti van kontrole razuma jer veoma retko planetarni tranziti stvore tako sudbonosne uslove za nove veze i romantične avanture.

Vaga

Za vas će septembar biti vreme značajnih promena u ličnom životu. Pomračenja Sunca i Meseca u vašem znaku mogu doneti nove početke ili neočekivane krajeve u dužim vezama.

Možda će se neko za koga ste mislili da je samo prijatelj ili kolega iznenada pokazati sebe u novom svetlu i postati romantičan. Jupiterov trigon vašem znaku obećava podršku i mogućnosti koje mogu doneti novu pozitivnu energiju i ljubav u vaš život.

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Vi ste tokom cele 2024. godine pod povoljnim uticajem Jupitera, koji ulazi u vaš znak, otvarajući vrata novim poznanstvima i šireći vidike. U septembru možete očekivati upoznavanje novih zanimljivih ljudi koji će vam pomoći da rastete i razvijate se.

Važno je da ne stavljate pink naočare i ne verujete u iluzije jer kvadrat Saturna i Neptuna može da unese malu zabunu u vaš život. Međutim, pod uticajem Saturna moći ćete da se vratite u stvarnost i jasno procenite situaciju.

Strelac

Za vas je cela 2024. godina bila uspešna, baš kao i na ljubavnom planu i u vezama. Jupiterova opozicija vašem znaku donosi pozitivnu energiju i mogućnosti za nove romantične veze, možda čak i na putovanju.

Septembar je odlično vreme da započnete novu romansu ili produbite postojeću vezu.

Bik

Očekujte spektakl. U vašem ličnom životu dogodiće se iznenađenja, pa čak i šokantni događaji. To bi mogao biti susret sa neobičnom osobom koja će izazvati snažne emocije i interesovanje, koja će vas uvesti u jedan novi ljubani svet u kojem nikada niste bili.

Važno je biti otvoren za nove mogućnosti i ne ograničavati se na uobičajen način. Bićete zbunjeni i biće vam lepo.

 

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Ovnovi takođe mogu da očekuju velike promene u ličnom životu jer će pomračenja u njihovom znaku doneti nove početke i prilike da započnu nove veze.

Ovo je sjajan trenutak da se oslobodite prošlosti i otvorite se ka novim stvarima. Izvesno je će baš septembar 2024. biti vreme kada ćete pronaći svoju srodnu dušu.

BONUS VIDEO: