Очекују вас јединствени догађаји који ће бити ван контроле разума јер веома ретко планетарни транзити створе тако судбоносне услове за нове везе и романтичне авантуре.

Вага

За вас ће септембар бити време значајних промена у личном животу. Помрачења Сунца и Месеца у вашем знаку могу донети нове почетке или неочекиване крајеве у дужим везама.

Можда ће се неко за кога сте мислили да је само пријатељ или колега изненада показати себе у новом светлу и постати романтичан. Јупитеров тригон вашем знаку обећава подршку и могућности које могу донети нову позитивну енергију и љубав у ваш живот.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ви сте током целе 2024. године под повољним утицајем Јупитера, који улази у ваш знак, отварајући врата новим познанствима и ширећи видике. У септембру можете очекивати упознавање нових занимљивих људи који ће вам помоћи да растете и развијате се.

Важно је да не стављате пинк наочаре и не верујете у илузије јер квадрат Сатурна и Нептуна може да унесе малу забуну у ваш живот. Међутим, под утицајем Сатурна моћи ћете да се вратите у стварност и јасно процените ситуацију.

Стрелац

За вас је цела 2024. година била успешна, баш као и на љубавном плану и у везама. Јупитерова опозиција вашем знаку доноси позитивну енергију и могућности за нове романтичне везе, можда чак и на путовању.

Септембар је одлично време да започнете нову романсу или продубите постојећу везу.

Бик

Очекујте спектакл. У вашем личном животу догодиће се изненађења, па чак и шокантни догађаји. То би могао бити сусрет са необичном особом која ће изазвати снажне емоције и интересовање, која ће вас увести у један нови љубани свет у којем никада нисте били.

Важно је бити отворен за нове могућности и не ограничавати се на уобичајен начин. Бићете збуњени и биће вам лепо.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Овнови такође могу да очекују велике промене у личном животу јер ће помрачења у њиховом знаку донети нове почетке и прилике да започну нове везе.

Ово је сјајан тренутак да се ослободите прошлости и отворите се ка новим стварима. Извесно је ће баш септембар 2024. бити време када ћете пронаћи своју сродну душу.

БОНУС ВИДЕО: