Svi imamo trenutke kada nas preplavi ljutnja ili zavist, ali nekim ljudima naročito nedostaje doza samokontrole.

Neke žene jednostavno uživaju u tome da povremeno pokažu svoje "zlo" lice, a možda su za to krive zvezde. 

Najzlobnije žene rođene su u ovim horoskopskim znakovima.

Foto: Shutterstock

 

 

Škorpija

Kada se govori o zlobnosti, Škorpija uvek zauzima prvo mesto. Žene rođene u ovom znaku majstorice su manipulacije, i to ne nužno zato što uživaju u tome, već zato što jednostavno ne mogu odoleti igri moći. Kada se osećaju ugroženim ili izdanim, njihova osvetoljubivost može poprimiti epske razmere.

Ako im se jednom zamerite, dugo ćete osećati posledice. Ali, zanimljivo je da Škorpije često veruju kako njihova zloba dolazi iz ugla pravde – jednostavno žele da svet bude u ravnoteži, makar ta ravnoteža uključivala i malo tame.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnosti, ali ono što mnogi ne shvataju jeste koliko ta osobina može biti opasna. Žene rođene pod znakom Blizanaca mogu biti neverovatno šarmantne i prijateljski nastrojene, ali iza tog osmeha često se skriva oštar jezik i sklonost tračevima.

Vole igrati na dve strane, što ih čini nepredvidljivim. U jednom trenutku mogu biti vaše najbolje prijateljice, a u sledećem već kuju plan kako vam podmetnuti nogu.

Ovan

Ovan je vatreni znak koji ne poznaje reč "suptilnost" Kada su žene rođene u ovom znaku ljute ili frustrirane, to će vam i pokazati. NJihova zloba dolazi iz neobuzdanih impulsa - nemaju vremena za taktiku, stoga će vas napasti direktno i bez milosti. Svojim rečima i delima mogu biti neverovatno grube  retko razmišljaju pre nego što deluju.

Ali, ono što je tipično za Ovnove jeste da nakon što se oluja smiri, brzo zaboravljaju na svoju zlobu i nastavljaju dalje kao da se ništa nije dogodilo, što može biti dodatno frustrirajuće za one koji su bili na meti njihove ljutnje, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO: