Dejan Petrović Tigar prokomentarisao je za medije sve o akciji uklanjanja splavova.

- U toku je akcija uklanjana i premeštanja splavova koji se nalaze kod 25.maja na Dorćolu. To je naš porodični splav i biće kao i svi drugi izmešten na drugu lokaciju. U potpunosti podržavamo ovu akciju gradskih službi i uzeli smo dobrovoljno učešće u istoj - rekao je Popović za domaće medije.

 

 

Inače, govoreći o uklanjanju nelegalnih splavova krajem maja, tada predsednik Privremenog organa Beograda, a sada gradonačelnik Aleksandar Šapić, rekao je da "deo od Brankovog mosta nizvodno ka Ušću mora da bude očišćen, da bi se video Kalemegdan, jer je to jedini deo odakle se Kalemegdanska tvrđava, može videti sa obale reka".

Tada je kazao i da "svi znaju da su vla­sni­ci spla­vo­va de­ce­ni­ja­ma ko­ri­sti­li jav­nu po­vr­ši­nu bez ika­kvih pa­pi­ra, do­zvo­la i pla­ća­nja", i da su ima­li pri­li­ku da li­ci­ti­ra­ju za no­ve lo­ka­ci­je i u tom de­lu gra­da".

Poznat po druženju sa starletama

Vlasnik zlatare, neretko na društvenim mrežama pokazuje luksuz u kojem svakodnevno uživa.

- Već 15 godina imam službu ličnog obezbeđenja i pratnje, a nije to prouzrokovano time što postoje otvoreni problemi, ali jednostavno lakše je funkcionisanje kada je u pitanju neka organizacija. Recimo, oni stalno parkiraju automobile, isto tako postoje uvek pretnje imovinske, lične, tako da mislim da je služba obezbeđenja i neke lične pratnje neophodna ukoliko se čovek iole bavi nekim ozbiljnijim biznisom - rekao je Tigar jednom prilikom.

 

 

Dejan je poznat i po "druženju" sa starletama, među kojima se našla i Stanija Dobrojević, a pričalo se i Ružica Veljković. Tigar i na društvene mreže objavljuje svoje brojne izabranice i njihova gola tela. NJegov Instagram je preplavljen fotografijama skupocenih satova, novčanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.

(Kurir)