Neverovatna priča dobila je mnogo pozitivnih komentara, a DŽeni je na kraju otkrila da je odlučila da je podeli kako bi makar malo uticala na sve one kojima "smetaju bivši supružnici svojih partnera". NJenu ispovest prenosimo u celosti:

 

 

- Znam da je ova priča lična, ali svaka osoba koja zna ovo, rekla je da je priča lepa i da treba da pričam o njoj. Jeste, pozitivna je priča i zato snimam ovo. Da počnemo od početka, moram da dam neke podatke koji su vezani za ovu priču. Moj tata ima 86 godina. Kad je on imao 19, otišao je iz Španije na Kubu. Tamo je živeo 40 i kusur godina. Ostao je tamo jer mu se mnogo svidelo, pa je počeo da radi. Posle nekoliko godina, upoznao je jednu ženu. Oženio se njome i dobio dve ćerke koje su moje sestre.

Kao što možete da pretpostavite, razlika između mojih sestara i mene je mnogo velika. Moj tata i prva žena su bili zajedno 15 ili 17 godina i nažalost, ljubav se ugasila. Odlučili su da se rastanu. To je skroz u redu, probali su, ali su videli da ništa ne mogu da urade. Lepo su se rastali. Moj tata je i dalje živeo na Kubi jer je tamo radio, a nekoliko godina kasnije, upoznao je moju mamu. Moja mama je Kubanka. Zaljubili su se.

 

 

Moj tata je započeo proceduru da moje sestre i majka mojih sestara idu u Španiju da žive. Dok je sve to trajalo, tata je jedan dan slučajno morao da dovede moju stariju sestru i pitao je moju mamu da dođe sa mnom. Ona je imala veliku tremu jer verujem da joj nije bio lak momenat kad je trebalo da upozna ćerku mog tate. Nije znala kako će moja sestra da reaguje, da li će da bude neprijatna ili bezobrazna. Hvala Bogu, moja sestra je bila skroz fina i simpatična. Mojoj mami je bilo mnogo drago jer se nije osetila loše. To je bio prvi kontakt.

 

@jenniimartin KAKO JE BIVSA ZENA MOG TATE POSTALA MOJA KUMA #tiktoksrbija #foryou ♬ original sound - Jenni Martin


Moje sestre i majka mojih sestara otišle su na Tenerife da žive, a moj tata i moja mama su ostali na Kubi jer je tata morao da završi nekoliko stvari oko biznisa. Nekoliko meseci kasnije, venčali su se na Kubi. Tad je moja mama dobila dozvolu da živi u Španiji, a onda su otišli. Kad su otišli u Španiju, moj tata je imao druga koji je imao apartmane. Dao mu je dva apartmana, da oni, moje sestre i majka mojih sestara žive u istoj zgradi. Moram da kažem da do tog momenta, prva žena mog tate i moja mama nisu se poznavale. Taj čovek je rekao: 'Možete da živite tu, ali nemojte da imate pse'. Međutim, majka mojih sestara je imala psa.

 

Jedan dan, taj čovek je morao da pokupi nešto u apartmanu gde je živela bivša žena mog tate. Ona je preko terase ostavila psa u apartmanu gde su živeli moj tata i moja mama. Moj tata je radio, a mama je bila sama u apartmanu. Moja mama se mnogo plaši pasa. Kad ga je videla, prepoznala je da je to pas od njegove prve žene. Posle sat vremena, neko je kucao na vrata od moje mame. Pogodite ko je to bio? Bivša žena mog tate koja je otišla da se izvinjava i da uzme psa. Moja mama je bila u šoku jer se one nisu znale. Ona je samo kucala na vrata i rekla: 'Ćao, ja sam ta i ta, izvini molim te, nisam mogla, došao je ovaj čovek'... Moja mama je rekla: 'Nije problem, hoćeš da popijemo kafu?'. Popile su kafu. Moja mama kaže da taj momenat, o kojem je toliko razmišljala, postao je kao dve drugarice koje se poznaju celog života. Posle toga su nastavile da se druže, upoznala je moju drugu sestru i svi su počeli da se druže. Moja mama je bila jedna od najsrećnijih osoba.

Moji roditelji su odlučili da ona bude moja kuma na krštenju. Ona je bila mnogo srećna. Moram da kažem da je ona i danas osoba koja je mnogo posebna za mene. Bila je na mojoj svadbi, bila je na rođendanu mog sina, došla je na moj finalni ispit na fakultetu jer moji roditelji nisu mogli da dođu zbog posla. Ona je toliko bitna. Ja kad mislim na nju, ne osećam da je bivša žena mog tate. Ona je samo moja kuma.

Htela sam ovo da podelim jer je mnogo pozitivna priča. Mi, devojke, kad čujemo 'bivša žena', odmah krenu negativni komentari.Verujem da, ako si sigurna u svog muža, to što je bilo pre tebe, nije važno. Ako nisi sigurna, možda ta ljubavna priča koju imaš, nije toliko jaka i neće uspeti. Ja sam to naučila u svojoj porodici. Moja porodica je mnogo velika. Kreirali su nešto ogromno i posebno. To je stvarno 'Televisa Presenta'. Drago mi je da je podelim sa vama jer moramo da ostavimo negativnost. Da moja mama nije njoj dala šansu i da ona nije dala šansu mojoj mami, ja ne bih znala ko bi danas bio moja kuma - ispričala je DŽeni Martin.

Ova mlada influenserka udata je za našeg glumca Uroša Jovčića zbog kojeg se i preselila u Beograd sa Tenerifa. Par se upoznao na snimanju filma "Montevideo, Bog te video".

Mondo